دومین دوره آموزشی کارگاه الکترونیک، مخابرات، ارتباطات رادیویی و آموزش ویژه رادیو آماتوری،

در . ارسال شده در اخبار امور پژوهشی

قابل توجه کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان و علاقمندان رشته های الکترونیک ، مخابرات و فن ارتباطات رادیویی و رادیوآماتوری .

به اطلاع می‌رسانیم اولین دوره آموزشی کارگاه الکترونیک، مخابرات، ارتباطات رادیویی و آموزش ویژه رادیو آماتوری، در تاریخ 10/12/1397 با موفقیت به پایان رسید، این دوره کاربردی-کارگاهی که برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور تشکیل و برگزار شد به طور بی‌سابقه‌ای مورد استقبال دانش‌آموختگان و اساتید و حتی مقامات و کارشناسان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفت.

اینک بنا به درخواستهای مکرر فارغ‌التحصیلان و دانشجویان و علاقمندان رشته‌های الکترونیک و مخابرات و رادیوآماتوری و با مساعدت مسئولین محترم دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، درنظر داریم دوره دوم کارگاه آموزشی الکترونیک، مخابرات، ارتباطات رادیویی و آموزش ویژه رادیوآماتوری را نیز برگزار کنیم.

این دوره آمورشی کارگاه   بمدت 30 روز شامل 2 روز در هفته و هر روز یک جلسه 4 ساعته ودر مجموع 8 جلسه 5ساعته ( در مجموع 40 ساعت ) خواهد بود.

سرفصل‌های دوره آموزشی شامل ؛

1- اصول الکترونیک و مخابرات ( کلاس مقدماتی -- تئوری ) .

2- آشنایی با انواع قطعات الکترونیکی و کاربرد آنها و مدارات مختلف الکترونیکی و مخابراتی ( کلاس عملی -- کارگاه ) .

3-- آموزش نقشه خوانی مدارات الکترونیکی ، نحوه طراحی و ساخت مدارچاپی ( با استفاده از نرم افزارهای معمول و موجود در بازار شامل آلتیوم وغیره ) و نحوه مونتاژ مدارات الکترونیکی و رادیویی ( PCB ) وتکمیل ساخت ، راه اندازی و تست نهایی پروژه ها ، ( کلاس عملی -- کارگاه ) .

4-- آموزش نحوه کار با دستگاههای اندازه گیری الکترونیکی و مخابراتی ، ( کلاس عملی - کارگاه ) .

5-- آشنایی با اصول تعمیرات و نصب و راه اندازی و آموزش نحوه عیب یابی سیستمهای الکترونیکی و مخابراتی ، ( کلاس عملی - کارگاه ) .

6-- مبحث آنتن ها و خطوط انتقال شامل طراحی و ساخت انواع آنتن ها و کاربرد آنها و نحوه اندازه گیری پارامترهای آنتن ، ( کلاس تئوری و عملی - کارگاه ) .

7-- آشنایی با ؛ اصول ، قوانین ، استانداردها و ضوابط و مقررات ملی و بین المللی و آگاهی از برخی مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و لزوم رعایت موارد مذکور در استفاده از طیف فرکانسی و اسناد مندرج در مجموعه کتب قوانین و مقررات منتشره سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، ( کلاس تئوری ) .

8-- آشنایی و آموزش فن ارتباطات رادیویی ، نحوه برقراری ارتباطات رادیویی طبق مقررات و ضوابط ملی و بین المللی ( مطابق آئین نامه اجرایی و مجموعه قوانین استفاده از بیسیمهای اختصاصی و غیراختصاصی مصوبه هیئت وزیران وقت سال 1361 ، ( کلاسهای تئوری.

9-- مبحث رادیوآماتوری شامل ؛ آشنایی ولزوم رعایت ضوابط و مقررات رادیوآماتوری ، آئین نامه اجرایی و مواد مندرج درمجموعه قوانین رادیوآماتوری از ماده 34 تا 42 و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات در ارتباط با موضوع آماتوری ، تشریح قابلیتها ، ظرفیتها و شایستگی های رادیوآماتورها و همچنین آشنایی با شرح وظایف ملی و بین المللی رادیوآماتورها در شرایط بحران و اضطرار ( مانند سیل - زلزله و... ) و نحوه نصب سریع ایستگاه رادیویی صحرایی و یا سیار در زمان بحران میباشد.

10-- آموزش پایانی دوره شامل ؛ تشریح مدار رادیو باند HF رادیوآماتوری شامل SSB EXCITER و VFO آنالوگ و نحوه ساخت و راه اندازی دستگاه و آنتن آن بوده و بعنوان آزمون این دوره ورکشاپ خواهد بود.

مدت زمان دوره:

شروع دوره از تاریخ 15/04/1398 می‌باشد،کلاس‌ها طی 4هفته و هرهفته 2روز هرروز 5ساعت و در مجموع 40 ساعت خواهد بود.

جهت اطلاعات بیشتر و در صورت تمایل و ثبت نام لطفا با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید؛ 02166910336 و 09118118294و 09120744736 .

و در پایان دوره ، گواهینامه دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات به دانش آموختگان اعطا میگردد.

IMG 20190501 094214 130

مدرسین این دوره آموزشی ؛

آقایان ؛

حجت کاوه استاد دانشگاه ، مدرس کلاسهای تئوری ، اصول الکترونیک و مخابرات ،