آغاز ثبت‌نام در فراخوان تالیف کتب دروس مهارت‌های مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی

در . ارسال شده در اخبار امور پژوهشی

uast-blogo copy copy copyدانشگاه جامع علمی کاربردی، برای تامین منابع آموزشی و تالیف کتب دروس مهارت‌های مشترک، از متخصصان و صاحب‌نظران حوزه‌های شغلی و اساتید فرهیخته و جامعه دانشگاهی کشور که واجد شرایط هستند، دعوت به همکاری کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع، دکتر امید بزرگ‌حداد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در این‌باره گفت: متقاضیان شرکت در این فراخوان باید تا 31 خرداد فرم ثبت‌نام و درخواست خود را تکمیل و از طریق سامانه این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنند.

وی افزود: علاقه‌مندان واجد شرایط برای کسب اطلاع از عناوین و محتوای آموزشی دروس مهارت‌های مشترک و سایر شرایط شرکت در فراخوان می‌توانند به پرتال معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی http://rt.uast.ac.ir مراجعه کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع گفت: این دانشگاه به عنوان متولی آموزش عالی مهارتی کشور، تربیت نیروی انسانی مومن، ماهر، متخصص و کارآفرین را از طریق آموزش توامان برای کسب و ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارت‌های محیطی دنبال می‌کند.

وی افزود: تالیف کتب دروس مهارت‌های مشترک (برای مقاطع کاردانی و کارشناسی)، با هدف کسب و ارتقای مهارت‌ها و شایستگی‌های محیطی از اولویت‌های این دانشگاه است. از این رو انتظار می­رود تالیف کتب متناظر دروس مهارت­های مشترک متفاوت با کتب و منابع آموزشی رایج، با رویکرد آموزش­های علمی کاربردی و لحاظ موارد برشمرده و با تکیه بر تجارب ارزشمند کسب شده، نگارش شود.

دارا بودن حداقل چهار نیمسال تحصیلی سابقه آموزشی و نیز سابقه پژوهشی متناسب با کتاب مورد نظر و تجربه و سابقه فعالیت در حوزه های شغلی و اداره بنگاه­های کسب و کار، برای متقاضیان شرکت در این فراخوان در اولویت قرار دارد.

جمعه, 31 شهریور 1396 07:47