دانشگاه جامع برگزار می کند/ انتخاب کتاب برتر سال

در . ارسال شده در اخبار امور پژوهشی

uast-blogo copy copyبا هدف گسترش مرزهای فناوری و دستیابی به آثار مهارتی و علمی و نیز کمک به معرفی این آثار، کتاب برتر سال دانشگاه جامع انتخاب و معرفی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، این اقدام به منظور پر کردن خلاء کمبود مستندات مهارت محور صورت گرفته و دانشگاه جامع به عنوان متولی نظام آموزش عالی مهارتی برای بسط و توسعه این آموزش ها و ارتقای کیفیت و مستندسازی آن علاقه مند به نشر منابع از این دست است.

مدرسین، دانشجویان و همکاران دانشکده باید در نگارش آثار تالیفی بحث مهارت آموزی و ارزش آفرینی محور قرار دهند.

همچنین در تالیف کتاب، رعایت آیین نامه ای که به همین منظور تهیه شده است، ضروری است. مواردی همچون مشخص بودن هدف از تالیف کتاب، استفاده از منابع معتبر، طرح و پردازش یافته ها، به روز بودن منابع و ماخذ، نظم منطقی در توالی فصول کتاب، مستند و مستدل بودن مطالب و سازگاری با اصول نوشتاری و موازین علمی و ادبی زبان مرتبط از جمله موارد مد نظر می باشد.

در ترجمه نیز، رعایت مواردی همچون کتاب پیش از این ترجمه نشده باشد، معتبر بودن ناشر اصلی کتاب، شهرت مولف کتاب اصلی، ارایه کتاب در دانشگاه های معتبر جهانی و بیش از 5 سال از انتشار کتاب زمان نگذشته باشد، ضروری است.

گفتنی است داوری آثار در کمیته های نخصصی شورای انتشارات بر اساس معیارهایی از این دست انجام خواهد شد: تاثیرگذاری در ارتقای سطح علمی، فرهنگی و مهارتی کشور، میزان مخاطبان و شمول کتاب، میزان انطباق کتاب با رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه کارآفرین و ارزش آفرین، تازگی و نوآوری در موضوع، ساختار، پرداخت و نگاه کتاب، رعایت استانداردها در ساخت، فصل بندی، نگارش، دستور زبان و واژگان، رعایت استانداردها در ذکر منابع و ماخذ درآثار تحقیقی و پژوهشی، استحکام و زیبایی، برخورداری از قدرت اقناع و تاثیرگذاری بر مخاطب، رعایت استانداردهای تالیف، تصحیح و ترجمه، ارزشمندی علمی و محتوایی کتاب.

آثار برگزیده در گروه های صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر، بین رشته ای و آموزش های غیرحضوری و خاص خواهد بود. به برگزیدگان اول تا سوم هر رشته در کنار اهدای لوح تقدیر، جوایزی تعلق می گیرد.

یکشنبه, 01 مرداد 1396 11:26