فراخوان سومین جشنواره علمی پدافند غیرعامل سلمان فارسی (خندق) 96

در . ارسال شده در اخبار امور پژوهشی

images copy copyسومین جشنواره علمی پدافند غیر عامل سلمان فارسی (خندق) ۹۶توسط دانشکده و پژوهشکده پدافند غیر عامل دانشگاه جامع امام حسین (ع) با همکاری سازمان پدافند غیر عامل کشور، هفته اول آبان ماه 96 با حضور جمعی از مقامات کشوری و نظامی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، برگزاری این جشنواره به منظور جمع بندی دستاوردهای نوین و محصولات در حوزه های تخصصی دوازده گانه پدافند غیر عامل(۱. اقتصادی ۲. سایبری ۳. زیستی ۴. کالبدی ۵. مردم محور ۶. شیمیایی ۷. پرتوی ۸. امنیت و اطلاعات ۹. انرژی۱۰. صنعت ۱۱. مدیریت شهری ۱۲. زیربنایی ) و ارج نهادن به مقام دانشمندان، پژوهشگران، مخترعان و مبتکران سازمانها، نهادها و دستگاه های اجرایی کشوری و لشکری دست اندرکار این حوزه در بخش های زیر است.

1 -ایده های نو، اختراعات و ابتکارات

2- محصول(فن آوری نوین)

3- کتاب(تألیف، ترجمه و گرد آوری)

4- مقالات، پایان نامه و اساتید برتر

5- رویکردهای نوین و مبتنی بر حرکت علم و فناوری تهدیدات زیرساخت ها و ارائه روش های نوین در رصد و پایش آن ها

لازم به ذکر است علاقه مندان می توانند مستندات خود را در قالب موضوعات طرح شده حداکثر تا پایان مردادماه ۱۳۹۶جهت ارائه به هیأت داوران به نشانی دبیرخانه یا ایمیلاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال کنند.

همچنین برای هماهنگی بیشتر می توان با شماره ۰۹۱۲۲۳۸۰۲۷۸ مهندس میرمطهری مدیر اجرایی جشنواره یا کانال تلگرامی آقای حاجی قربانی به شماره ۰۹۳۰۴۰۹۶۸۴۸ تماس حاصل نمود و یا به آدرس سایت دانشکده و پژوهشکده پدافند غیر عامل(pd.ihu.ac.ir) مراجعه کرد.

دوشنبه, 30 ارديبهشت 1398 13:31