ICT پایه توسعه اقتصاد دیجیتال است

ICT پایه توسعه اقتصاد دیجیتال است

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، صبح امروز مراسم افتتاحیه کارگاه بین المللی ظرفیت سازی و توسعه مهارت برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال در سالن همایش‌های هتل فردوسی آغاز شد.
در این مراسم، سمیر شارما مشاور ارشد اتحادیه جهانی مخابرات گفت: اقتصاد دیجیتال مستلزم تحول دیجیتال پر سرعت است، به طور کلی اینترنت روش ارتباطی ما، روش کار و حتی خرید و فروش محصولات را تغییر داده است.وی افزود: اقتصاد دیجیتال جهانی امروزه ارزشی بیش از سه تریلیون دلار را داراست مدل های کسب و‌ کار جدید در نتیجه اقتصاد دیجیتال ایجاد شده‌اند. شارما اضافه کرد: شکاف مهارتی دیجیتال و مهارت های دیجیتال به منظور کسب فرصت های شغلی در جهان فعلی دارای اولویت است. وی تاکید کرد: همکاری بین المللی در خصوص اقتصاد دیجیتال به تحول دیجیتال کمک می‌کند و لازم است به کشورها در این راستا با تبادل تجربیات کمک شود. در ادامه این مراسم، صادق عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست و‌ مخابرات گفت: توسعه IT یکی از ملزومات بروکراسی و‌ رشد است. بازگشت سرمایه در این حوزه بالاست و اقتصاد دیجیتال در رشد اقتصاد نقش مهمی دارد. وی ادامه داد: پیشرفت تحول دیجیتال اهتمام بیشتری می‌طلبد که کارگاه حاضر نیز به دنبال توسعه مهارت‌های دیجیتال و پیشرفت این موضوع است. رئیس دانشکده پست و مخابرات در ادامه گفت: پوشش ۲ اپراتور اصلی به ویژه در مناطق روستایی از طریق شبکه ملی اطلاعات گسترش یافته است، شبکه ملی اطلاعات این امکان را به شرکت‌های خصوصی می‌دهد تا به توسعه اپلیکیشن های خود بپردازند. عباسی گفت: اقتصاد دیجیتال به دنبال ایجاد زیرساخت لازم ارزیابی نیازمندی ها و همراهی بخش خصوصی است. کارگاه حاضر بر این اساس طراحی شده است و به دنبال تجربیات موفق و ظرفیت سازی در راستای توسعه مهارت‌های دیجیتال است. وی خاطرنشان کرد: این کارگاه به دنبال ظرفیت سازی برای فعالان تحول دیجیتال و‌ توسعه مهارت‌های دیجیتال برای اشتغال است.

معاون فناوری ارتباطات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در حال حاضر 20 کشور در همایش اقتصاد دیجیتال شرکت کرده اند در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج، گفت: به طور قطع ایران امروز به دنبال همکاری های بین المللی در حوزه اقتصاد دیجیتال است و در جلساتی که با کشورهای شرق آسیا و استرالیا در هاشیه همایش اقتصاد دیجیتال برگذار می شود، علاوه بر موضوع انتقال تجربیات درباره همکاری ها نیز گفتگو می شود. ستار هاشمی با بیان اینکه ایران در منطقه خاورمیانه در سطح بالایی از نظر اقتصاد دیجیتال قرار دارد، افزود: در حال حاضر کشورهای زیادی از منطقه خاورمیانه در همایش اقتصاد دیجیتال شرکت کرده اند که این نشان می دهد ایران توانسته به سطح بالایی از این صنعت برسد که امروزه کشورهای خاورمیانه برای استفاده از این تجربیان به ایران آمده اند.

بخش خصوصی محور توسعه صنعت دیجیتال

رئیس دانشکده پست و مخابرات در حاشیه همایش اقتصاد دیجیتال با بیان اینکه در استان های مختلف بخش خصوصی نیازهای متفاوتی برای اقتصاد دیجیتال دارد، گفت: بخش خصوصی در استان های مختلف می تواند مسوولیت آموزش اقتصاد دیجیتال را بر عده بگیرد و دولت بیشتر روی ارتباطات بین المللی برای توسعه این صنعت تمرکز کند و از طرف دیگر سیاست های کلان این بخش را تدوین کند که میتواند شامل دستورالعمل های آموزشی، استانداردسازی آزمون های اقتصاد دیجیتال و نظارت بر آموزش اپلیکیشن ها، بلاک چین و ... باشد. صادق عباسی شاهکوهی با بیان اینکه در تحول دیجیتال آموزش تکنولوژی های جدید مد نظر است، افزود: در حال حاضر و زوارت ارتباطات تنها متولی بخش اقتصاد دیجیتال نیست و امروز بیشتر فعالیت در زمینه اقتصاد مالی دیجیتال و استفاده از بلاکچین از سوی بانک ها انجام می شود.

.

سه شنبه, 25 تیر 1398 01:23