به دنبال توسعه مهارت اقتصاد دیجیتال هستیم

به دنبال توسعه مهارت اقتصاد دیجیتال هستیم

DSC 14882

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات صادق عباسی شاهکوه، رییس دانشکده پست و مخابرات، در نشست خبری کارگاه بین‌المللی ظرفیت‌سازی و توسعه مهارت برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال که در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد، با اشاره به ضرورت تحول در اقتصاد دیجیتال، گفت: مأموریتی که برای دانشکده پست و مخابرات تعریف شده، این است که کم کم به سمت دوره‌های مهارت اقتصاد دیجیتال قدم برداریم. از آنجایی که تمرکز وزارت ارتباطات روی این موضوع است، دانشکده به عنوان محل مهارت‌آموزی در نظر گرفته شده است تا مقدمات و زیرساخت‌های مورد نیاز برای رسیدن به این هدف را مهیا کند.

وی با بیان اینکه تحول دیجیتال امروزه در تمام حوزه‌های زندگی بشر رسوخ کرده و فراتر از فناوری اطلاعات است، افزود: تحول دیجیتال هر روز بخش‌های مختلف اقتصاد را درگیر می‌کند. ایران نیز در سال‌های اخیر توسعه بالایی در استفاده از اینترنت داشته و بخش عمده‌ای از نقل و انتقالات مالی به صورت آنلاین انجام می‌شود که براساس مأموریت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مهارت‌آموزی رویکردی است که در دستور کار ما قرار گرفته است.

رییس دانشکده پست و مخابرات، با بیان اینکه باید از تجربیات جهانی برای رسیدن به اهداف‌ کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال استفاده کنیم، ادامه داد: به همین دلیل از قبل پیگیری‌هایی انجام شده و ۱۵ تیرماه دوره‌هایی را با تمرکز بر توسعه مهارت‌های اقتصاد دیجیتال با همکاری ای تی یو، (اتحادیه جهانی مخابرات) و حضور نمایندگانی از آسیا و اقیانوسیه برگزار خواهیم کرد.

دکتر عباسی شاهکوه تصریح کرد: انقلاب دیجیتال در تمام حوزه‌های زندگی بشر رسوخ کرده است و یکی از نمونه‌های بارز آن اینترنت اشیاست که در حال حاضر به سبک زندگی افراد وارد شده و روی آن تأثیر گذاشته است. هم‌اکنون نیازمندی‌های شهر به صورت دیجیتالی انجام می‌شود و این بیش از گذشته نیاز به تحول دیجیتال را پر رنگ می‌کند.

وی با بیان اینکه بخش بزرگی از اقتصاد دنیا به سمت دیجیتال شدن می‌رود و ما کشوری هستیم که طی چند سال اخیر توسعه خوبی در حوزه اینترنت داشتیم، گفت: دانشکده پست و مخابرات به عنوان بخشی که آموزش در حوزه اقتصاد دیجیتال برعهده‌اش گذاشته شده، قرار است دانش را به وسیله‌ای برای رفع نیازهای روزمره شهروندان تبدیل کند.

رئیس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به اینکه ما در ابتدای راه و در حال آماده‌سازی چارچوب‌ها و محتوا هستیم، اظهار کرد: یکی از مباحث اصلی اقتصاد دیجیتال رمز ارزها است و امنیت دیجیتال به عنوان یکی از ماژول‌ها است، از این رو تربیت نیروهای سایبری برای اقتصاد دیجیتال مورد توجه قرار گرفته و در دوره جدید فعالیت دانشکده پست و مخابرات تمرکز بر اقتصاد دیجیتال و فعالیت‌های سایبری است.

دکتر عباسی شاهکوه با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال توسعه مهارت اقتصاد دیجیتال است، گفت: دانشکده پست و مخابرات در مسیر دستیابی به این هدف مأموریت یافته تا با همکاری بخش خصوصی، این مهارت‌ها را توسعه دهد، از این رو مقدمات دوره آموزشی مهارت‌آموزی در اقتصاد دیجیتال با کمک اتحادیه جهانی مخابرات(آی تی یو) با حضور نمایندگانی از کشورهای آسیایی در ایران برگزار شود.

وی در ادامه به حضور مهمانان داخلی و خارجی در کارگاه مذکور اشاره کرد و گفت: حدود ۲۰ مهمان خارجی از کشورهای استرالیا، اندونزی، نپال، بنگلادش وداریم و به احتمال فراوان حدود ۶۰ نفر نیز از شرکت‌های مختلف حضور داشته باشند.رئیس دانشکده پست و مخابرات با تأکید بر اینکه این کارگاه از ۱۵ تا ۱۹ تیرماه برگزار می‌شود، بیان کرد: در این کارگاه ۲۴ نشست برگزار خواهد شد و هر نماینده خارجی معمولاً یک جلسه را به خودش اختصاص می‌دهد. بلاک‌چین و آثار آن بر روی اقتصاد دیجیتال، اینترنت اشیا، شهرهای هوشمند و مانند آن از جمله موضوعاتی هستند که طی ۲۴ نشست بررسی می‌شوند.

دکتر عباسی شاهکوه در خصوص بحث درآمدی این نشست هم گفت: هدف اصلی دانشکده کسب درآمد نیست و بیشتر بر روی اشتغال‌زایی در اقتصاد دیجیتال تمرکز دارد. بر همین اساس، تفاهم‌نامه‌هایی را با شهرهای دیگر منعقد کرده‌ایم که مبنای اصلی اقتصادی نخواهند داشت. ما در صدد هستیم تا نقش خودمان را با کمک بخش خصوصی تعریف کنیم. البته اصلاً قصدمان این نیست که خودمان وارد بازار کار خصوصی شویم.

وی اظهار کرد: نقش عمده ما نظارت و اعتباربخشی بر محتوا و آزمون‌های این رویداد بین‌المللی است. یکی از کارهایی که مدنظر داریم، تربیت نیروهایی است که مهارت مقابله با نفوذهای اینترنتی خصوصاً در حوزه مالی را داشته باشند.

او با بیان اینکه به عنوان یک نهاد دولتی، سیاست‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دنبال می‌کند، گفت: هدف اصلی از اجرای تفاهمنامه‌ها در بخش‌های مختلف، توسعه اشتغال ای سی تی است. البته به دنبال رقابت با بخش خصوصی نیستم و بیشتر نقش پشتیبان خواهیم داشت.

جمعه, 28 تیر 1398 06:35