اقامه عزای اباعبداله الحسین (ع) و سید الساجدین (ع) در سوم سالروز واقعه کربلا

photo ۲۰۱۷-۱۰-۰۴ ۱۱-۳۹-۱۹مراسم عزاداری، نوحه خوانی و سینه زنی به مناسبت سوم شهدای کربلا و همچنین شهادت امام سجاد (ع) در دانشکده پست و مخابرات برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، در چارچوب برنامه های پیش بینی شده برای ایام محرم و هفته دفاع مقدس، مراسم عزاداری، نوحه خوانی و سینه زنی با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در محل نمازخانه دانشکده برگزار گردید.

این مراسم که به همت شورای فرهنگی و پایگاه بسیج شهید نیکوکار برگزار شد، با سفره خان کرم اباعبداله الحسین که به همت اساتید خیر دانشکده گستره بود، همراه شد.

شایان ذکر است دانشکده در ایام دهه اول ماه محرم که با هفته گرامیداشت دفاع مقدس مصادف بود، برنامه ها و فعالیت های مختلف را برنامه ریزی و اجرا کرد.

برپایی نمایشگاه عکس دفاع مقدس در لابی دانشکده، برگزاری روزانه مراسم پرفیض زیارت عاشورا، ایجاد ایستگاه صلواتی در خیابان مجاور دانشکده و برگزاری مراسم روزانه روضه خوانی و ذکر مصیبت اهل بیت علیهما سلام از جمله این مراسم بوده است.

گالری تصاویر این برنامه ها و مراسم در ادامه می آید.

یکشنبه, 30 مهر 1396 13:13