برگزاری مراسم گرامیداشت هفته امامت و ولایت

Untitled copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copyهمزمان با ایام هفته امامت و ولایت، جشن عید غدیر خم با حضور دکتر یزدانیان رییس دانشکده پست و مخابرات به همراه جمعی از معاونین، اعضای هیات علمی، مدیران و کارکنان این دانشکده و خانواده های آن ها، در محل مرکز خیریه دستان آسمانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، این مراسم که به همت شورای فرهنگی،‌ روابط عمومی و پایگاه بسیج دانشکده برگزار می شد، با هدف ترویج فرهنک اکرام ایتام و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه و همچنین تشویق نوجوانان و جوانان با استعداد تحت پوشش مرکز خیریه دستان آسمانی، برای تمرکز و دقت بیشتر در مراحل تحصیل، به ویژه در آستانه بازگشایی مدارس، برنامه ریزی شده بود.

رئیس دانشکده در حاشیه این مراسم از محل سکونت و خوابگاه بچه های مرکز بازدید و درخصوص حمایت دانشکده برای جلب مشارکت خیرین در حل مشکلات و کمبودهای موجود و همچنین استفاده از ظرفیت های دانشکده برای برنامه ریزی و کمک در زمینه برگزاری دوره های آموزشی مهارتی تاکید کرد.

مراسم همزمان با نماز مغرب و عشاء و با اقامه نماز جماعت به امامت حجت الاسلام تقوی، امام جماعت دانشکده آغاز و با اجرای برنامه های جذاب و مفرح گروه مولودی خوانی، مسابقه، موسیقی و ... ادامه یافت که با توجه به حضور خانواده های کارکنان دانشکده و مسئولین و مربیان مرکز خیریه، برای جوانان و نوجوانان مرکز تجربه ای عمیق و به یاد ماندنی بر جای گذاشت.

در حاشیهاینمراسم، هدایایی به رسم یادبود از سوی مسولان دانشکده به دانش آموزان مرکز اهدا شد.

شایان ذکر پیشتر و در ماه مبارک رمضان نیز دانشکده مراسم افطاری خود را در این مرکز برگزار کرده بود که به گفته مسئولین مرکز، اثرات بسیار مثبتی در روحیه، رفتار و زندگی بچه ها داشته است.

یکشنبه, 28 آبان 1396 02:40