برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بی ترتیبی های پستی

photo 2017-08-29 19-19-12دانشکده پست و مخابرات دوره تخصصی "آشنایی با بی ترتیبی های پستی" را برای کارکنان شرکت پست برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، در پی توافق صورت گرفته بین دانشکده و شرکت ملی پست ایران، کارکنان منتخب واحدهای اجرایی اداره کل پست استان تهران و تجزیه و مبادلات در دوره آموزشی آشنایی با بی ترتیبی های پستی که به مدت ۱۰ ساعت به میزبانی دانشکده برگزار می گردد، شرکت می کنند.

بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته توسط اداره آموزش های کوتاه مدت دانشکده و اداره آموزش شرکت پست،‌ این دوره آموزشی از ۴ شهریور آغاز و تا ۲۲ شهریور ادامه خواهد داشت و طی آن حدود ۸۷۰ نفر از کارکنان منتخب بخش های مختلف واحدهای اجرایی نظیر اداره باجه ها،‌ ادارات تجزیه و مبادلات و توزیع حضور خواهند داشت.

شایان ذکر است شرکت کنندگان در این دوره ضمن آشنایی با  بی ترتیبی های عملیات پستی،‌ درخصوص نرم افزار ثبت و صدور صورتجلسات بی ترتیبی در دو بخش پست های داخله و خارجه نیز مهارت های لازم را کسب خواهند کرد.

این کلاس ها برای هر گروه، طی دو روز با حضور اساتید معرفی شده از سوی پست برگزار و اداره آموزش های کوتاه مدت دانشکده، به شرکت کنندگانی که ارزیابی دوره را با موفقیت بگذرانند گواهینامه معتبر اعطا خواهد نمود.

جمعه, 31 شهریور 1396 07:57