بررسی و تصویب برنامه های شورای فرهنگی دانشکده در دهه امامت و ولایت

20170827 124405جلسه شورای فرهنگی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات با حضور رییس دانشکده و اعضای آن برگزار و ضمن طرح و بررسی موضوعات مرتبط، برنامه های دهه امامت و کرامت و ایام ماه های محرم و صفر به تصویب این شورا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، در این نشست، که در محل نمازخانه دانشکده برگزار گردید، دکتر یزدانیان، با تاکید بر اهمیت موضوعات فرهنگی در پیشبرد بهینه فعالیت های کاری و اداری،‌ انتخاب روش مناسب را در اثربخشی فعالیت های فرهنگی بسیار اثر گذار توصیف کرد.

وی با اشاره به اهمیت اعیاد پیش رو قربان و غدیر به ویژه در مذهب تشیع،‌ بر لزوم طراحی برنامه های مناسب برای بزرگداشت و معرفی هر چه بهتر آموزه های این اعیاد تاکید نمود.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام تقوی،‌ امام جماعت دانشکده نکاتی و راهکارهایی به منظور ترویج فرهنگ نماز مطرح نمود. همچنین سایر اعضای شورا نیز نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

در این راستا، برگزاری مراسم بزرگداشت دهه امامت و ولایت در موسسه خیریه دستان آسمانی، برگزاری اردوی زیارتی و سیاحتی امام زاده داوود برای کارکنان و همچنین برنامه های ماه محرم و صفر مورد تایید قرار گرفت.

یکشنبه, 28 آبان 1396 02:38