وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات : دانشکده پست و مخابرات در به روز رسانی سطح دانش مجموعه وزارت ارتباطات نقش مهمی را ایفا می نماید.

photo ۲۰۱۷-۰۸-۲۳ ۱۸-۵۴-۳۲وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با رییس، اعضای هیات علمی و جمعی از مدیران دانشکده بر حمایت خود از دانشکده برای ایفای نقش موثر در به روز آوری دانش در وزارت ارتباطات و سازمان ها و شرکت های زیرمجموعه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، در این دیدار مهندس آذری جهرمی با اشاره به تغییرات سریع تکنولوژی در حوزه ICT بر ضرورت و اهیمت ارتقای دانش در سطوح مختلف کارکنان زیرمجموعه و اثرات مستقیم آن روی سطح کیفیت ارائه خدمات تاکید کرد و گفت : انتظار دارم دانشکده ساختار لازم را برای ارائه آموزش های تخصصی ضمن خدمت، به ویژه در سطوح مدیریتی فراهم و نقش کاربردی خود را ایفا نماید.

وی یادآور شد: به عنوان فردی که مسائل فنی را می شناسم و در بخش های مختلف وزارت حضور و فعالیت داشته ام، نقش دانشکده را در چرخه مدیریت دانش و ارتقای دانش مدیریتی مجموعه وزارت پر رنگ می بینم که در این خصوص باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که دوره ها شأنیت و جاذبه لازم را داشته باشند.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه سازمان های پیر نیاز به نوسازی دارند ادامه دارد: در این دانشکده اساتید با تجربه و خوبی حضور دارند و لازم است برای پیشبرد اهداف، با دیگر دانشگاه ها نیز تعامل سازنده داشته باشید.

مهندس آذری جهرمی با اشاره به فلسفه شکل گیری دانشکده؛ ادامه داد: با توجه به ظرفیت هایی که از دانشکده سراغ دارم،‌ فعالیت های علمی و پژوهشی خود برای بخش ICT کشور را در سطح خوبی انجام می دهد، اما در عرصه آموزش ضمن خدمت، برای وزارت ارتباطات و سازمان های زیرمجموعه، باید برنامه ریزی ویژه ای صورت گیرد و اینجانب هم حمایت خود را در این خصوص انجام خواهم داد.

در ادامه، دکتر یزدانیان با معرفی کادر علمی دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات گفت: با توجه به برنامه ای که به مجلس ارایه کردید، در بسیاری موارد می توانیم در مسیر پیشرفت و عملیاتیکردن برنامه های این وزارتخانه، حرکت رو به جلو داشته باشیم.

وی با تاکید بر نگاه اقتصاد محور، توجه به کسب و کارها، محتوای بومی و پیاده سازی5G  در برنامه های ارایه شده توسط وزیر جوان وزارت ارتباطات گفت: منطقی که در دانشکده حکم فرما است مبتنی بر فعالیت تئوریک نیست, بطوریکه بیش از 80 درصد مدرسین دانشکده، از متخصصین فعال در حوزه های مختلف ICT کشور هستند و طبعاً افزایش اثربخشی و ارائه آموزش های مهارتی و کاربردی از سیاست های اصلی دانشکده است.

رئیس دانشکده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود فرصت های منطقه ای و بین المللی، بر توان دانشکده برای نقش آفرینی در این عرصه نیز تاکید کرد.

جمعه, 31 شهریور 1396 07:57