وزیر ارتباطات در حاشیه‌ی همایش انقلاب چهارم صنعتی: دانشکده پست و مخابرات در زمینه ساخت تجهیزات و کیت‌های آموزشی اینترنت اشیا پیشرو است

IMG 20170713 211003 copyوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه‌ی افتتاح همایش انقلاب چهارم صنعتی، ضمن بازدید از غرفه‌ی دانشکده‌ی پست و مخابرات و شرکت های دانش بنیان همکار این دانشکده، با ابراز خرسندی از اقدامات این دانشکده در زمینه ساخت تجهیزات و کیت‌های آموزشی در حوزه فناوری های نوین از جمله اینترنت اشیا، گفت: این کار موفقیت بزرگی برای کشور و در راستای اقتصاد مقاومتی است و دانشکده پست و مخابرات در این زمینه پیشرو است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، دکتر "محمود واعظی" وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه‌ی بازدید از این همایش که در محل برج میلاد برگزار شد، با تاکید بر احیای دوباره دانشکده در دولت تدبیر و امید، گفت: اقدامات موثری در دوره مدیریت جدید این دانشکده در زمینه به روز رسانی دوره های آموزشی به ویژه دوره های کاربردی و مهارتی را شاهدیم که قابل تقدیر است.

گفتنی است، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را در این دیدار دکتر عبدا... جاسبی رئیس اسبق دانشگاه آزاد و مهندس فرامرز رستگار رئیس سندیکای مخابرات همراهی می کردند که دربازدید از غرفه‌ی دانشکده‌ی پست و مخابرات و شرکت های دانش بنیان همکار این دانشکده، با دست اندرکاران اجرای پروژه‌های پژوهشی به گفت‌وگو پرداختند.

در سومین کنفرانس بین المللی انقلاب چهارم صنعتی که به منظور ایجاد فرصتی برای توسعه پایدار کشور با بکارگیری مدیریت فناوری های نسل چهارم صنعت در محل همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار شده است، پروژه‌های پژوهشی دانشکده‌ی پست و مخابرات در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

یکشنبه, 28 آبان 1396 02:36