مهندس پاشایی: ارزیابی مثبت شرکت کنندگان از نحوه برگزاری و مطالب ارایه شده در کارگاه IoT / تقاضای شرکت های خصوصی از دانشکده برای برگزاری کارگاه های مشابه و همکاری های پژوهشی کاربردی در حوزه IoT

IMG 9251رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و مخابرات و مسوول برگزاری کارگاه اینترنت اشیا، با اشاره به برگزاری موفقیت آمیز این دوره اظهار داشت: بر اساس ارزیابی شرکت کنندگان این کارگاه از نحوه برگزاری و مطالب ارایه شده، با توجه به تجربه های گذشته، برگزاری این دوره موفقیت آمیز بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، مهندس حسن پاشایی با بیان این که برگزاری دوره هایی در این سطح نیازمند برنامه ریزی دقیق و پیگیری مستمر است گفت: از زمان انتخاب عنوان کارگاه تا تهیه سیلابس های دوره و به تصویب رساندن در اتحادیه جهانی مخابرات و همچنین هماهنگی های بین المللی جهت دعوت از اساتید و شرکت کنندگان و به خصوص بحث های اجرایی، برنامه ریزی دقیق و مستمری می طلبد که با پشتوانه تجربیات پیشین توانستیم سربلند از این دوره نیز بیرون آییم.

وی با اشاره به تقاضای برگزاری دوره های تخصصی از سوی شرکت کنندگان در این سمینار، خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان خواستار برگزاری بیشتر دوره های اینچنین و در سطح بین المللی شدند و در عین حال تقاضاهای متعددی نیز در زمینه همکاری های پژوهشی کاربردی در حوزه IoT دریافت کردیم که نشان از موفقیت ما در برگزاری این کارگاه دارد.

مهندس پاشایی در ادامه استاندارد تعداد شرکت کنندگان در دوره های برگزار شده از سوی ITU را 40 نفر عنوان کرد و گفت: با توجه به موضوع کارگاه و تعداد زیاد شرکت های فعال در این حوزه، تقاضای حضور در این کارگاه بیش از امکان پذیرش بود که نهایتا با هماهنگی های صورت گرفته تعداد 65 نفر موفق به حضور در این دوره شدند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری کارگاه دیگری در این حوزه در نیمه دوم سال جاری و میزبانی تعداد بیشتری از شرکت کنندگان، افزود: تعداد دوره هایی که ITU در کل دنیا برگزار می کند محدود است و برای منطقه آسیا و اقیانوسیه نهایتا بین 10 تا 12 در سال دوره است و نمی توان انتظار داشت تمام این دوره ها در یک کشور برگزار شود اما در حال هماهنگی جهت برگزاری حداقل یک دوره دیگر در ایران هستیم.

رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده با اشاره به نظر مدرسین این دوره نسبت به شرکت کنندگان ایرانی اظهار داشت: به اذعان مدرسین ITU ، ایرانیان بسیار باهوش و دارای دانش عمیق بوده در این حوزه بوده به طوری که مدرسین را به چالش می کشیدند.

وی در پایان از زحمات تمامی همکاران دانشکده و کسانی که در برگزاری این دوره یاری دادند، قدردانی کرد.

جمعه, 31 شهریور 1396 07:51