اشیش نارایان: سعی داریم همکاری با کشورهای مهم منطقه را افزایش دهیم

IMG 9416اشیش نارایان هماهنگ کننده برنامه آسیا و اقیانوسیه دفتر توسعه و مخابرات اتحادیه جهانی مخابرات، با اشاره به همکاری موفق دانشکده پست و مخابرات با ITU از سال 2007 و ابراز خرسندی از این همکاری گفت: سعی داریم همکاری خود با کشورهای مهم منطقه را افزایش داده، به تبادل تجربیات و مهارت ها پرداخته، ظرفیت های خود را افزایش دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، اشیش نارایان با تقدیر از زحمات و حمایت های مسوولان دانشکده از مشارکت خوب ایران در در برگزاری این دوره خبر داد وافزود: ایران دوستانه از برگزاری سمینارها استقبال کرده و پیشنهاد برگزاری این دوره را نیز ارایه داد که مورد استقبال قرار گرفت و به بهترین نحو هم برگزار شد.

اشیش نارایان با بیان این که ظرفیت علمی ایران و سایر کشورها، در این منطقه رشد قابل توجهی پیدا کرده است، گفت: با توجه به پویایی حوزه ICT هر بار با تغییرات و مسایل جدیدی مواجه می شویم که مجبور هستیم دانش و مهارت خود را با آن تطبیق داده و به روز کنیم تا بتوانیم انتظارات فزاینده مخاطبان را پوشش دهیم.

وی ادامه داد: ایران در این خصوص ظرفیت بالایی دارد و تحقیقات فراوانی نیز در این زمینه انجام داده است.

نارایان در ادامه عوامل بسیاری را در زمینه آینده اینترنت اشیا دخیل دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به این که ICTتمام بخش های جامعه را تحت تاثیر خود قرار می دهد و همه چیز هم در حال تغییر است مثل صنعت، قوانین و مقررات با آینده ای روشن و در عین حال چالش برانگیز مواجه است.

وی افزود: اینترنت اشیا از قبل بوده و موضوع جدیدی نیست ولی پویا است و در همین سمینار نیز افراد متخصص بسیاری حضور داشتند که در مورد هوشمندسازی شهرها صحبت کردند که آینده بزرگی را برای آن می توان تصور کرد.

نارایان در عین حال در زمینه اینترنت اشیا، توجه به امنیت و حریم خصوصی کاربران را مهم ارزیابی کرد و گفت: ما باید چارچوبی ارایه دهیم که به اینگونه مسایل بپردازند و نباید تنها به اقدامات دولت ها محدود شد.

وی در مورد نگرانی در خصوص توسعه اینترنت اشیا نیز خاطر نشان کرد: کاربران استتفاده کننده از IoT در معرض مسایل آن هستند و باید نسبت به مشخصات و چالش های این فناوری آگاه باشند.

این مسوول اتحادیه جهانی مخابرات با اشاره به همکاری موفق دانشکده پست و مخابرات با ITU از سال 2007 از زحمات و حمایت های دکتر یزدانیان رییس دانشکده و مهندس پاشایی رییس اداره پژوهش و فناوری تقدیر کرد.

جمعه, 31 شهریور 1396 07:55